Aer conditionat pentru exterior Ecogreen M12 Combo,cel mai eficient sistem de racire aer, promotie!

LICHIDARE STOC,OFERTA! ACUM DOAR 1500 eURO + TVA

GREUTATE DIMENSIUNI GARANȚIE CERTIFICAT
20 KG

 1030 x520 x 350 mm 

24 LUNI CE, RoHS, CCC, COC

SISTEME PROFESIONALE DE RACIRE PRIN EVAPORARE  SI FREON ECOGREEN AIR COOLER

EOGREEN M12 COMBO este primul sistem de aer condiționat ecologic pentru  utilizare comerciala din lume.

Este cu siguranta cele mai preferat sistem de racire pentru exterior, deoarece oferă o răcire eficienta si ecologica  in aer liber cu un consum redus de energie, la un preț rezonabil.

Diferit de un sistem de răcire prin evaporare independent sau de un sistem de aer condiționat convențional, Ecogreen M12 COMBO folosește un sistem inovator care integrează un proces de răcire evaporativă și îl combină cu un ciclu de refrigerare pentru a obține performanțe optime de răcire la aproximativ 22℃

 Cum funcționează M12 COMBO ?

Două sisteme de răcire sunt incluse în Ecogreen M12 Combo .

Primul este un sistem de răcire evaporativă care utilizează evaporarea apei pentru a răci aerul. Al doilea sistem este un sistem de aer condiționat cu agent de racire ecologic care utilizează tehnologia compresoarelor.

Aerul cald va trece prin plăcuțele de răcire și evaporator, ulterior, aerul rece va fi scos de un ventilator.

După cum știm, răcitoarele de aer cu evaporare tradiționale nu sunt potrivite pentru un climat umed. Acestea cresc nivelul de umiditate din interiorul spatiilor inchise. Spre deosebire de sistemele tradiționale de aer condiționat, astfel de răcitoare de aer asigură răcirea la temperaturi ridicate chiar si in aer liber. În plus, răcitoarele cu evaporare au nevoie de întreținere lunară esențială pentru a funcționa fără probleme.  În zonele cu umiditate scăzută, oamenii se bucură de răcirea naturală prin evaporarea apei din aer. Aceste răcitoare prin evaporare eficiente din punct de vedere energetic lasă aerul cald extern să curgă prin plăcuțe îmbibate cu apă. Are ca rezultat evaporarea apei sub formă de aer răcit cu o temperatură de 22 grade. Răcitorul de aer direcționează aerul răcit în casă. 

 • Răcire mai bună

M12 COMBO are o performanță de răcire mai bună decât răcitorul evaporativ normal. Temperatura de ieșire a aerului poate ajunge la ± 22 ℃ atunci când temperatura ambientală este de 38 ℃. Este potrivită în special pentru zona caldă și umedă

 • Flux mare de aer

Ecogreen M12 Combo are un flux de aer mult mai mare în comparație cu aerul condiționat industrial convențional.

 • Economie de energie

Va reduce consumul de energie cu până la 60% în comparație cu aparatul de aer condiționat convențional fiind aplicabil pentru locurile exterioare și spațiile interioare mari, cum ar fi restaurante în aer liber, evenimente în aer liber, fabrici, depozite, garaje,

Sistemul de racire prin evaporare Ekobreeze este o modalitate de racire, foarte economica, aerul rezultat fiind  sanatos si ecologic. Acest sistem permite reinnoirea constantă a aerului, imbunatatind calitatea acestuia, deoarece este introdus curat, umidificat  si filtrat in incinta, evacuand mirosurile si gazele spre exterior.

 Descrierea componentelor M12 Combo:

1) Panou de control și telecomandă:

– Panou de control LED:

M12 COMBO ESTE controlat de un panou LED. Puteți selecta modul de răcire sau modul numai ventilator, de asemenea, puteți face setarea temporizatorului pentru a obține o oprire automată sau din elecomandă

Tamburii de răcire,cooling pad

Padurile de răcire sunt principalul material de răcire pentru sistemul de răcire prin evaporare. folosim tampoane de răcire tip fagure. Așa cum sugerează și numele, aceste tampoane seamănă de fapt cu un fagure de miere. Sunt mai groase decât Aspen Pads, au necesități minime de întreținere și oferă o durabilitate mai lungă.

Rezervor de apă

– Conector pentru furtun

M12 COMBO vine cu un conector pentru furtun de grădină, cunoscut și sub numele de controler automat al nivelului apei. Prin acest conector, puteți atașa un furtun obișnuit de grădină la aparatul dvs. de aer condiționat prin evaporare. Acest lucru va asigura că există o alimentare continuă și constantă cu apă care curge către unitate. Vă scutește de bătaia de cap de a turna apă în rezervor manual.

– Indicator de nivel al apei

Aerul condiționat prin evaporare include un indicator al nivelului apei. Dacă nu există un controler automat al nivelului de apă, va trebui să umpleți manual rezervorul de apă. Acest indicator de nivel de apă va arăta când a fost introdusă suficientă apă ulterior în rezervorul de apă, minimizând riscul de scurgere sau inundare a podelei prin completarea cu prea multă apă.

Motor

Pentru a funcționa bine folosim cabluri 100% din cupru. Deși furnizorul mai puțin costisitor tinde să înlocuiască cuprul cu aluminiu, calitatea este foarte mult redusă.

Motor cu protecție completă la supratensiune și suprasarcină, echiparea suportului anti-vibrații îl poate face de înaltă eficiență, zgomot redus.

 Evaporator 

Evaporatorul extrage căldura și umiditatea din aer. Agentul frigorific R410a din interiorul evaporatorului face posibil acest lucru

6) Compresor

După absorbția căldurii, agentul frigorific R410A este sub formă de gaz. Sistemul presurizează și încălzește agentul frigorific pentru a-l face mai fierbinte decât mai devreme. Acesta este ceea ce pregătește agentul frigorific să renunțe la căldură.

 Condensator

Agentul frigorific R410a emite căldura absorbită din încăpere atunci când trece de la compresor la condensator. Când sistemul răcește agentul frigorific la o stare lichidă, acesta revine din nou pentru a absorbi mai multă căldură în evaporator.

 

SPECIFICATII TEHNICE RACITOR INDUSTRIAL M12 Combo pentru terase, depozite, evenimente:

 • Functie de racire, umidificare, ionizare, filtrare aer

 • Debit de aer (m3/h): 12000 mc/ora sau 9000 Btu

 • Presiune de aer statică ridicată și flux de aer puternic.: 230 Pa

 • Consum energie: max 1180 w/ora,agent racire R410A

 • Motor din cupru cu ventilator axial

 • Plăcuțe de răcire cu fagure de cea mai bună calitate

 • Pompa de apă performanta pentru alimentare continuă cu apă

 • Viteze: 3 viteze variabile, telecomanda touchscreen

 • Nivel zgomot (dB): <54 (pe viteza 1-3)

 • Arie efectiva de lucru: 60-100 mp (depinde de inaltimea, aerisirea si temperatura din  aer/sala

 • Capacitate rezervor(l): 100 l, consum apa 10-17 l/ora

 • Efcienta evaporativa (%): 85, putere racire intre 10-15 grade

 • Carcasa din polimer ABS, import Koreea, tratatament UV 

 • 58 KG

  790 x 580 x 1450 mm

  Garantie 24 LUNI CE, RoHS, CCC, COC
  • PRET FARA TVA

 AVANTAJE AIR COOLER M4

 •  Utilizare in aer liber, in interior sau in spatii partial deschise, cu randament de 85%.

 • Ideale pentru terasa, club, gradina, cort de evenimente/concerte, stadion, cafenea, piata, hala, punct de vaccinare, centre comerciale.

 • Oferă aer racit, ionizat, umidificat, filtrat, fara praf, bacterii sau poluare

 • Consum de energie redus cu 80% fata de sistemele cu freon poluant si consum redus apa (3-7l/h)

 • Portabile si versatile, nu necesita montaj, fara tubulatura de evacuare si fara costuri intretinere

 • Nu usucă aerul în interior precum aparatele de aer condiționat cu freon

 • Coboara temperatura ambianta cu pana la 15 gr

 • Componente de calitate, motor din cupru, durata mare de viata de minim 10 ani

 • Filtrare dubla, filtru tip fagure de 10 cm cu ionizare + filtru de praf usor de curatat

 •  Suprafata mare de acoperire, intre 40-100 mp (depinde de model si zona de utilizare)